Πέντε «άγνωστα» games που έκλεψαν την παράσταση στην E3 2014

Αναμένοντας πολλούς αξιόλογους τίτλους παιχνιδιών που παρουσιάστηκαν στην Ε3, όπως είναι τα sequels Assassin’s Creed Unity και Grand Theft Auto V, αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν συναγωνίζονται τους AAA τίτλους που μαγνήτισαν τα βλέμματα, καθώς σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, είτε προέρχονται από γνωστούς developers, είτε από ανεξάρτητα στούντιο ανάπτυξης.

Captain Toad Treasure Tracker

 

Το Captain Toad Treasure Tracker είναι ένα νέο παιχνίδι για το Nintendo Wii U, το οποίο αποτελεί μετεξέλιξη των επιπέδων του Captain Toad στο Super Mario 3D World.

Κάθε επίπεδο είναι και ένα ξεχωριστό παζλ γεμάτο μυστικά, εχθρούς και παγίδες. ΤοCaptain Toad: Treasure Tracker αναμένεται τον χειμώνα στο Wii U.

Scalebound

Το Scalebound είναι ένα νέο game με τις μόνες πληροφορίες να έρχονται από το trailer.

Έχει πρωταγωνιστή, ένα νεαρό που θυμίζει Dante του Devil May Cry, ο οποίος μεταμορφώνεται σε υπερφυσικό πολεμιστή και τα βάζει με δράκους, επτακέφαλες Ύδρες και λοιπά τέρατα σε ζούγκλες και όχι μόνο.

Tom Clancy’s The Division

Το Tom Clancy’s The Division, είναι ένα action RPG της Ubisoft, που βασίζεται στην εκπληκτική νέα gaming engine Snowdrop.

Η σειρά Tom Clancy δε χρειάζεται συστάσεις. Το sequel εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη τρεις μήνες μετά τη μόλυνση που έχει προσβάλλει τη χώρα, ενόσω η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο Directive 51, για να σταματήσει την επικείμενη καταστροφή.

Sunset Overdrive

Το Sunset Overdrive είναι ένα στιλάτο open-world shooter με τρελά όπλα, μεταλλαγμένους και μια πόλη γεμάτη μακελειό. Το παιχνίδι έχει campaign αλλά και online co-op για οκτώ παίκτες με την ονομασία Chaos Squad, ενώ αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου για Xbox One.

Broforce

Το Broforce είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι από την Νοτιοαφρικάνικη ομώνυμη εταιρία. Ουσιαστικά πρόκειται για παρωδίες παλαιότερων τίτλων όπως είναι τα Rambro, Bro Hardκαι Bro Dredd, ενώ τα όπλα που ανατινάζουν τα πάντα (με αστείο τρόπο συνήθως) κλέβουν την παράσταση.

Πηγή: http://www.e-pcmag.gr/