Κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου το XBOX One

Η Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε πως τοXBOX One θα είναι επίσημα διαθέσιμο στη χώρα μας στις 5 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από την τιμή των 399 ευρώ χωρίς το Kinect, ενώ με τον αισθητήρα θα έχει 499 ευρώ.

Ακολουθούν πληροφορίες από το Δελτίο Τύπου της εταιρίας.

Κάθε συσκευασία XBOX One, θα περιλαμβάνει μια κονσόλα XBOX One ένα ασύρματο χειριστήριο XBOX One και μια δοκιμαστική συνδρομή 14 ημερών στην υπηρεσία XBOX Live Gold, ενώ θα υπάρχει και η “πλούσια” έκδοση με το Kinect, που θα κοστίζει 499 ευρώ.

Οι πιστοί φίλοι του XBOX θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση που προτιμούν για να ζήσουν την εμπειρία αποκλειστικών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στο XBOX.

Επιπλέον, αναμένεται η κυκλοφορία μεγάλης ποικιλίας παιχνιδιών XBOX One στην Ελλάδα,  φέρνοντας τις καλύτερες σειρές από αποκλειστικούς block buster τίτλους, όπως το “Forza Horizon 2” και “Halo: The Master Chief Collection,” το οποίο έρχεται με το πολυαναμενόμενο “Halo 5: Guardians” multiplayer beta.

Άλλα χαρακτηριστικά που πρόκειται να δείτε στο XBOX One είναι:

  • Game DVR/Upload. Με το Game DVR, μπορείτε να αποθανατίσετε και να καταγράψετε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού σας και στο Upload Studio να το επεξεργαστείτε πολύ εύκολα και να το μοιραστείτε με την υπόλοιπη κοινότητα. Έχετε τη δυνατότητα να αποθανατίσετε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του game play και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.
  • Apps. Με το Skype, ειδικά σχεδιασμένο για το XBOX One, μπορείτε να κάνετε video chat με τους φίλους σας στην τηλεόραση με εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε την τηλεόραση και το παιχνίδι σας να λειτουργούν σαν ένα. Με την επιλογή Snap, μπαίνετε σε εφαρμογές όπως Twitch, Machinima και IGN ενώ παράλληλα παίζετε.
  • TV on XBOX One. Παρακολουθήστε τηλεόραση από την καλωδιακή ή το δορυφορικό set-top box μέσω του XBOX One χρησιμοποιώντας το HDMI-pass-through.
  • Updates to XBOX Live. Οι  καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν προνόμια στο XBOX Live που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, με τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν όλη την εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς να χρειάζεται συνδρομή στο XBOX Live Gold. Όπως και με το XBOX 360, θα συνεχίσουμε με νέες ενημερώσεις συστήματος ώστε να προσφέρουμε νέα χαρακτηριστικά που ευχαριστούν τους φίλους του XBOX.

Πηγή: http://www.e-pcmag.gr/