Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο και  το κόστος αποστολής της παραγγελίας τους από την επιλογή που εμφανίζεται στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας που  εμφανίζεται μόλις επιλέξουν  «Προβολή καλαθιού» .

Η εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε είναι oi ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier και το κόστος είναι 5,5€ για όλη την Ελλάδα.Η παράδοση Σάββατο επιβαρύνετε με επιπλέον 2 ευρώ. Η παραπάνω χρέωση ισχύει για δέματα έως 2 κιλά, αν το δέμα σας είναι παραπάνω η χρέωση είναι 1,20 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό.

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα προϊόν?
Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αγορά μέσω του site μας ή τηλεφωνικά στο 2431020587

Πότε στέλνετε την παραγγελία μου?
Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα σας αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα ανάλογα την ώρα που έγινε η παραγγελία σας.Η γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας είναι πρώτη προτεραιότητα για εμάς!Τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, τα παραγγέλνουμε και σας τα στέλνουμε όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν κατόπιν συνεννόησης μαζί σας!

Στέλνετε αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα? Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου απο το κατάστημα?
Ναι στέλνουμε αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα (Αντικαταβολή σημαίνει οτι πληρώνετε τον κουριερ οταν σας φέρει την παραγγελία.)
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 45-42100 Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.?
Ναι, όλες οι τιμές στο site είναι τελικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.